kent viser hanne noget på mac

Ønsker I at integrere sundhedsindsatser i arbejdsmiljøorganisationens aktiviteter?

SUND.dk tilbyder kurser og uddannelser til jeres arbejdsmiljøorganisation, hvor I bliver klædt på til at igangsætte sundhedsindsatser, der svarer til jeres arbejdsmiljøudfordringer. Uddannelsesforløb planlægger vi i samarbejde med jer, så I får en skræddersyet løsning, der sikrer, I får dæmmet op om f.eks. ryg- og skuldersmerter, samarbejdsproblemer og andre såvel fysiske som psykiske udfordringer. Bliv inspireret til nye initiativer, hvor I handler ud fra nyeste viden, og får involveret jeres kollegaer.

SUND.dk rådgiver jer derudover I at udvikle arbejdspladsvurderingen (APV’en), så der måles på rammerne for sundhed på arbejdspladsen, så sundhedsfremme bliver en reel del af løsningen på jeres organisations arbejdsmiljøudfordringer.

 

”DTU Aqua har i forbindelse med årsplanen afholdt temadag for arbejdsmiljøorganisationen om sundhedsfremme. Vi havde en helt forrygende dag, hvor vi blev klogere, blev inspireret og fik grint en masse. Mads er en fantastisk formidler og motivator. En temadag med Mads kan helt klart anbefales.”

Lone Rosenkær Olsen – Leder af indkøb/Serviceenheden DTU Aqua

Læs om sundhed i arbejdsmiljøuddannelserne her

Læs mere om at integrere sundhed i arbejdsmiljø her