Sundhedsambassadør

 

Ønsker I bedre implementering af sundhedsaktiviteter på jeres arbejdsplads? Vil I skabe energi og arbejdsglæde igennem medarbejderinvolvering?

SUND.dk uddanner sundhedsambassadører, som bliver klædt på til at igangsætte og understøtte sundhedsaktiviteter på arbejdspladsen. Sundhedsambassadørerne får inspiration og værktøjer til at gennemføre udvalgte indsatser i lokalt og på tværs af deres organisation. Derved sikrer ambassadørerne en øget forankring og effekt af virksomhedens investering i sundhed.

Sundhedsambassadøruddannelsen er for alle typer medarbejdere. Det kan være en fordel, at medarbejderen er en formel repræsentant såsom arbejdsmiljørepræsentant, tillids-repræsentant, samarbejdsudvalgsmedlem eller lignende. Udvalgte ledere samt medarbejdere indenfor HR, sundhed og arbejdsmiljø kan med fordel deltage i uddannelsen sammen med medarbejderne.

 

”Jeg har haft stor glæde og stort fagligt udbytte af kursusdagene med Mads Andreasen. Han har på alle måder en særdeles opbyggelig og rummelig samt menneskelig måde at forelægge sine budskaber på. En engageret, spændende og inspirerende formidler med en kæmpe stor viden.”

Gert Hadberg, Konsulent, Børn & Kultur, Esbjerg Kommune.

Læs mere om, hvad sundhedsambassadører er her.