WORKSHOPS OG FOREDRAG

workshops og foredrag

Bliv motiveret og få pustet energi og begejstring ind i jeres arbejde med sundhed på arbejdspladsen. Få viden om og inspiration til sundhedsledelse og strategisk sundhedsfremme på arbejdspladsen.

SUND.dk kommer ud til jeres arbejdsplads eller konference og holder oplæg eller gennemfører workshops om sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

Emnerne spænder fra den lettilgængelige og sjove ende, hvor fokus er motivation til øget sundhed og trivsel på arbejdspladsen og til den mere organisatoriske ende, hvor det handler om sundhedsledelse, strategisk sundhedsfremme og organisering af sundhed på arbejdspladsen. Vi skræddersyr ydelsen, så den passer til jeres målgruppe.

”Når vi engagerer undervisere, lægger vi stor vægt på, at teori og praksis går hånd i hånd – og det gør det på allerbedste vis, når Mads Andreasen er på. Man er ikke et sekund i tvivl om, at der opdateret faglig viden bag, samtidig med at de gode råd gives med helt konkrete anvisninger. Dertil kommer at Mads har et smittende engagement og leverer sit budskab med energi, humor og stof til eftertanke. Han får mine varmeste anbefalinger. ”

Katrine Bøgh Brixen, seniorkonsulent
Uddannelse
Teknologisk Institut

Læs mere om Mads Andreasen her.